Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@02:50:30 GMT

خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۶۶۸۴

خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران

صدای ایران- به سبب سودی که در خرید و فروش ارزهای دیجیتال تعریف شده، امروزه شاهد رشد تقاضا برای سرمایه‌گذاری در این بستر هستیم. با توجه به همین مسئله، سؤالی که می‌تواند برای هر ایرانی مورد پرسش قرار بگیرد، چگونگی خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران است.

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال

راهکارهای متفاوتی برای فرآیند خرید و فروش ارز دیجیتال مطرح است؛ اما نباید از هر شیوه‌ای برای این فرآیند استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به همین مسئله، بهتر است که از ایمن‌ترین بستر، یعنی صرافی‌های ارز دیجیتال، ارز موردنظر خود را خریداری کنید و یا آن را به فروش بگذارید‌.

از آنجایی که این ارزها در دسته موارد محبوب برای سرمایه‌گذاری قرار گرفته‌اند و تعداد بالایی از افراد، سرمایه خود را در این بستر متمرکز کرده‌اند، شاهد افزایش کلاهبرداری‌ها و سرقت‌های سایبری هستیم. 

صرافی ارز دیجیتال و بازار فارکس، تنها شیوه‌هایی هستند که برای فرآیندهای خرید و فروش رمز ارزها، مطمئن‌تر واقع شدند. تحریم‌ها عواملی برای محدودیت کاربران ایرانی‌ در خرید و فروش مستقیم از بازار ارزهای دیجیتال شده‌ که همین موضوع و ریسک‌های معاملاتی، مانعی برای فعالیت برخی سرمایه‌داران در این محیط پرسود است.

در ادامه هر یک از دو شیوه خرید و فروش ارز دیجیتال به طور مختصر توضیح داده شده است.

خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی ارز دیجیتال 

صرافی‌ ارز دیجیتال در رده معتبرترین شیوه‌ها قرار دارد که بیشتر افراد نیز از این شیوه برای خرید و فروش ارز های دیجیتال خود استفاده می‌کنند. انجام معاملات در صرافی ارز دیجیتال، با انتخاب یک بروکن و ثبت‌نام در آن آغاز می‌شود.

برای این‌کار نیاز است که یک سری اقداماتی را در اولیویت قرار دهید تا مرحله به مرحله، به نتیجه برسید.

کیف پول

در گام اول با توجه به اهمیت سرمایه در روند معاملاتی، باید کیف پول خود را انتخاب کنید. این کیف پول به شما امکان انجام تراکنش‌ها و نگهداری سرمایه ورودی را می‌دهد. در حقیقت چیزی شبیه به کیف پول واقعی است؛ با این تفاوت که نه خود کیف و نه آنچه داخل آن وجود دارد، هیچ‌کدام حالت فیزیکی ندارند و قابل‌لمس نیستند.

این کیف پول‌ها خود در دو دسته گرم و سرد قرار می‌گیرند و هر کدام با توجه به خصوصیاتی که دارند، می‌توانند برای عده‌ای از افراد مناسب باشند. 

والت گرم به‌صورت کیف پول موبایلی، دسکتاپی و تحت وب بوده که فعال است و به سبب همین فعالیت، ممکن است مورد هک قرار بگیرد‌.

در مقابل انواع سرد، کیف پول کاغذی و سخت‌افزاری هستند که فعالیتی ندارند و همین مورد باعث امنیت بیشتر سرمایه داخل آن‌ها به نسبت انواع گرم می‌شود.

توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در انتخاب نوع کیف پول شما وجود ندارد. تنها باید با توجه به نوع سرمایه‌گذاری و ارز دیجیتال خود، یکی از این دو کیف پول سرد یا گرم را انتخاب کنید. 

منظور از نوع سرمایه‌گذاری، در مورد مدت زمانی است که می‌خواهید روی یک ارز توقف کنید. این مسئله به گونه‌ای با میزان فعالیت شما ارتباط دارد. به طور مثال کیف پول سرد برای سرمایه‌گذاری خاموش و طولانی مدت‌ مناسب است.

انتخاب صرافی معتبر

قطعا فرآیند خرید و فروش و معاملات ارزهای دیجیتال نیز مانند هر کالای معاملاتی دیگری، با صرف نظر از فیزیکی یا مجازی بودن آن، نیازمند فضایی مناسب است که تنها برای این عملیات تعریف شده باشد. در رابطه با ارزهای دیجیتال هم صرافی ارز دیجیتال همین کاربرد را دارد. 

انتخاب صرافی معتبر نقش فوق‌العاده مهمی را در روند داشتن امنیت برای سرمایه شما ایفا می‌کند. با توجه به همین مسئله، باید بین صرافی‌های ایرانی و خارجی، معتبرترین آن‌ها را انتخاب کنید. 

در انتخاب صرافی، به مواردی چون میزان اعتبار، نوع پلتفرم مورد استفاده‌، حجم بازار، تنوع و تعداد ارزهای مورد معامله، رابط کاربری مناسب و نرخ کارمزد و یا حق کمیسیون دریافتی توجه کنید. 


به علاوه در صورت انتخاب صرافی خارجی، از خدمات‌دهی به کاربران ایرانی اطمینان حاصل کنید تا دارایی شما بلوکه نشود.

احراز هویت

برای فعال کردن حساب کاربری خود جهت شارژ حساب، با توجه به ایرانی بودن، نیازمند به طی کردن فرآیند احراز هویت خواهید بود. اصل کارت ملی، یک قطعه عکس مناسب و کارتی که برای انجام معاملات مورد استفاده قرار می‌گیرد، مدارکی هستند که برای این‌کار به آن‌ها در جهت انجام فرآیند احراز هویت نیاز خواهید داشت.

توجه داشته باشید این‌کار تنها برای حفظ امنیت معاملات و جلوگیری از سوءاستفاده کاربران انجام می‌گیرد و تنها در بروکن یا کارگزاری‌های ایرانی تعریف شده‌ است.

خرید و فروش ارز دیجیتال 

در نهایت و با طی کردن تمامی این موارد، می‌توانید به معاملات ارزهای دیجیتال خود در صرافی ارز دیجیتال بپردازید. برای انجام معاملات، حتماً از قبل نسبت به شرایط بازار و روند حرکت آن توجه کنید؛ این عمل ممکن است تا حد زیادی ریسک طلب باشد.

خرید و فروش ارز دیجیتال در بازار فارکس 

این بازار به‌منظور تبادل ارزهای دیجیتال و ایجاد یک کل واحد در حوضه ارزهای جهانی وارد عمل شده است. به‌طوری‌که تنها محصور به ارزهای دیجیتالی چون بیت‌ کوین و اتریوم نیست؛ بلکه طلا، نفت، سهام بورسی و موارد گسترده‌تری قابلیت معامله در این بازار را دارند. 

جهت ایجاد حساب کاربری در بازار فارکس هم نیازمند به یک بروکن یا همان کارگزاری مناسب به عنوان واسط شما و بازار فارکس خواهید بود. در این صورت می‌توانید معاملات جفت ارز انجام دهید. 

در حقیقت این بخشی از اصول بازار فارکس در معاملات ارزهای دیجیتال به حساب می‌آيد؛ اما نکته اصلی در رابطه با ریسک بالا در انجام معاملات ارزهای دیجیتال در این بازار است.

علت این مسئله بین‌المللی بودن بازار فارکس و غیرقانونی بودن برای کاربران ایرانی است‌ که در همین راستا بهترین کار، انجام تحقیقات در رابطه با این بازار و ورود با آمادگی کامل به عرصه ارزهای دیجیتال تعریف می‌شود.


در حالت کلی و با توجه به میزان سودی که سرمایه‌گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال فراهم می‌آورد، پیدایش ریسک‌ چندان دور از انتظار نیست. بنابراین در جهت کاهش ریسک و افزایش سرمایه، باید به معتبرترین کارگزاری‌ها و کیف پول‌ها دیجیتال روی بی‌آورید.

صرافی اوکی اکسچنج 

قطعا در میان انبوه صرافی‌های داخلی، یافتن بهترین سایت خرید ارز دیجیتال، امری دشوار خواهد بود. به همین سبب ما صرافی اوکی اکسچنج را به شما معرفی می‌کنیم که ایمنی آن از هر لحاظ تایید شده‌ است. 

این صرافی با کادری مجرب و فعال، توانسته رضایت کاربران داخلی را نسبت به خود جلب کند. 

کادر پشتیبانی صرافی اوکی اکسچنج، به سبب فعالیت دائم، در هر ساعت از شبانه‌روز پاسخگوی سؤالات و مشکلات شما خواهند بود. 

به علاوه این صرافی با وجود برنامه نویسانی خبره، ایمنی کاربران خود را تضمین کرده و توانسته صفت معتبر را برای توصیف خود به کار ببرد.

در رابطه با صرافی اوکی اکسچنج، یکی از مهم‌ترین عوامل، آموزش‌هایی است که به‌صورت رایگان در اختیار کاربران داخلی قرار می‌گیرند تا بتوانند به خوبی سرمایه خود را مدیریت کنند.

لازم به ذکر است که صرافی اوکی اکسچنج تنوع بالایی در ارائه رمز ارزهای خود در نظر گرفته تا مدیریت سرمایه برای کاربران سهولت پیدا کند.

در صورتی که می‌خواهید سرمایه‌گذاری ایمن و پرسودی را تجربه کنید، توصیه ما به شما صرافی اوکی اکسچنج با آدرس https://ok-ex.io/ است که می‌تواند پاسخگوی سؤالات شما در این زمینه باشد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ارز دیجیتال اوکی اکسچنج خرید و فروش ارز دیجیتال معاملات ارزهای دیجیتال صرافی اوکی اکسچنج صرافی ارز دیجیتال انجام معاملات انتخاب صرافی سرمایه گذاری بازار فارکس برای سرمایه کیف پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی

پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند, به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل, طلا فروشان از دیرباز جزو قشر مرفه جامعه بوده و از ثروتمندان هر شهری و دیاری محسوب می‌شوند. اما خبر مربوط به پرداخت مالیات و مخالفت و اعتراض زرگران در خصوص  ارزان شدن قیمت طلا و تلاش دولت برای شفاف سازی و مبارزه با قاچاق قابل درک نیست.

محمد حسن زاده استاد اقتصاد دانشگاه‌های اردبیل اظهار داشت: بدیهی است که حفظ وضعیت موجود برای آنها عالی است. برای ادامه این وضعیت لازم باشد، اعتصاب می‌کنند، طلا نمی‌خرند و طلا نمی‌فرشند. البته چرا اگر قیمت طلا پایین آمده باشد، طلا می‌خرند اما تمایلی به فروش ندارند. مثل همین روزها که طلا کمی (بله فقط کمی) ارزان شده و تمایلی به فروش ندارند اما علی‌رغم اعتصابشان خرید دارند. اگر اعتصابشان در اوج قمیت طلا بود شاید می‌شد جور دیگری تفسیر کرد، اما حالا که کمی طلا ارزان شده، اعتصاب معنای متفاوتی می‌دهد.

طلافروشان  تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند

وی افزود: برخی از واحدهای صنفی علت اعتصاب را «ابهامات سامانه جامع تجارت» اعلام می‌کنند. ابهام اصلی این است که آنها تمایلی به اعلام موجودی سرمایه خود ندارند، چون ممکن است قانون مالیات بر عایدی سرمایه دامن آنها را هم بگیرد و دیگر نتوانند مالیاتی در حد کارمندان با حقوق پایین پرداخت کنند و یا معاف از مالیات شوند. ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت قدم آغازین اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه است که طبیعتا دارندگان سرمایه تمایلی به ثبت اطلاعات در این سامانه ندارند.

صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است

یکی از فعالان بازار می‌گوید:«با شرایط جدید خیلی از افراد نخواهند توانست حتی 2 گرم طلا خریداری کنند.» نمی‌دانم باور کنم که آنها نگران خرید 2 گرم طلا توسط مردم هستند یا نگران پراداخت مالیات.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: صدور صورتحساب الکترونیکی نیز یکی دیگر از دلایل آنها برای تعطیلی بازار است. ارائه صورتحساب الکترونیکی موجب شفافیت در فروش کالا شده و درآمد و هزینه آنها را به طور دقیق نشان خواهد داد. بدیهی به نظر می‌رسد که هرگونه شفافیت در دخل و خرج این صنف، آنها از گروه پرداخت‌کنندگان ماهانه 800 هزار تومان مالیات خارج خواهد کرد. پس تا جایی که ممکن است باید از اجرای آن سرباز زد. لازم باشد فعلا اجرای آن را به دلیل عدم آشنایی با سامانه به تأخیر انداخت تا ببینیم بعدها چه می‌شود (کاری که قبلا انجام شده و فرصت سه ماهه به پایان رسیده است.)

مقاومت طلا فروشان در برابر کاهش قیمت‌

محمد حسن زاده  بیان کرد: در فروردین ماه امسال به دلایل سیاسی و همچنین تحولات منطقه‌ای قیمت دلار و قیمت طلا روند صعودی به خود گرفت و در اواخر این ماه به اوج خود رسید. پس از ثبات نسبی شرایط منطقه‌ای ترمز بازار دلار و طلا کشیده شد و قیمت‌ها به اواخر اسفند و اوایل فروردین ماه نزدیکتر شدند. به نظر می‌رسد طلا فروشان تمایلی به فروش در این قیمت‌ها ندارند و در واقع قیمت‌ مرجع را همان قیمت‌های اوج فروردین ماه در نظر می‌گیرند. این رفتار نوعی مقاومت در برابر کاهش قیمت‌ها محسوب می‌شود.

مالیات طلافروشان به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان در سال است

سخنگوی سازمان امور مالیاتی می‌گوید: مالیات طلافروشان در یک سال گذشته آنچه که ابراز کردند، به طور میانگین 9 میلیون و 600 هزار تومان بوده است. یعنی ماهانه فقط 800 هزار تومان! اشتباه تایپی نیست، واقعا به طور متوسط هر واحد صنفی ماهانه فقط 800 هزار تومان مالیات پرداخت کرده است. با حقوق کارمندی و مالیات کارمندی مقایسه کنید. نگاهی به فیش حقوقی خود بیاندازد و ببینید چقدر از یک طلا فروش ثروتمندتر هستید! البته فقط در پرداخت مالیات.

به گزارش خبرگزاری تسنیم عدالت مالیاتی یکی از اصول اساسی چارچوب مالیات‌ستانی در تمامی کشورهای جهان محسوب می‌شود و لازم است دولت و سازمان امور مالیاتی کشور اجرای این اصل در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • برای خرید بیت کوین از کجا شروع کنیم
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳